Litt om

Byggesøknad

En byggesøknad krever at du legger ved tegninger og prosjektering. Prosjektering vil si at det er en plan for arbeidet som viser at det planlagte arbeidet følger alle dagens krav og regler. Vår erfaring fra arbeid med forskjellige kommuner gjør at vi ofte får til en smidig søknadsprosess med et positivt utfall.

Vi kan byggesøknader!

Vi har spisskompetanse på vanskelige og krevende byggesøknader som bygge nytt bygg, bruksendre rom (for eksempel boder, loft osv. til oppholds- og soverom), tilbygg og påbygg av bolig, bygging av garasjer, uteboder mv.

Våre anmeldelser

Fra glade kunder

Bjørnar Engevik

"Svært god og kompetent"

Brukte Byggesøknad Norge avd. Bergen og fikk svært god og kompetent veiledning i byggesak. Hadde en fin dialog underveis og vi fikk velformulerte dokumenter og rask veiledning.
Michael T. Ophus

"Imponerende faglig dyktighet"

En byggesakskonsulent med imponerende faglig dyktighet og rådgivning. Har brukt de i noen kompliserte saker, og vil anbefale de på det sterkeste
Maybritt Dale

"Raskt og effektiv"

Jeg kan anbefale disse på de sterkeste!! De er hyggelige, seriøse, og får unna jobben raskt og effektivt :) De har og stilt opp på alle måter i en for meg vanskelig søknadsprosess!!
"Rett og slett den beste i bransjen"
"Vi anbefaler dem på det sterkeste"
"Helt enestående fremgangsmåte"