Litt om

Teknisk Tegning

Vi har dyktige tekniske tegnere som planlegger og utarbeider tekniske arbeidstegninger og visualiseringer for bygg, anleggsprosjekter eller kart, illustrasjoner og 3D-modeller.

Teknisk tegning

Tegningene vi sender inn som en del av byggesøknaden er et viktig verktøy for å gi saksbehandlerne i kommunen en god oversikt over de søknadspliktige tiltakene. Det er et krav i plan- og bygningslovens §29-2 at tiltak skal prosjekteres og utføres slik at etter kommunens skjønn innehar gode visuelle kvaliteter. Det gjelder både tiltaket i seg selv og byggets omgivelser. Da er det greit at tegningene viser hvor flott prosjektet ditt er!

Våre anmeldelser

Fra glade kunder

Bjørnar Engevik

"Svært god og kompetent"

Brukte Byggesøknad Norge avd. Bergen og fikk svært god og kompetent veiledning i byggesak. Hadde en fin dialog underveis og vi fikk velformulerte dokumenter og rask veiledning.
Michael T. Ophus

"Imponerende faglig dyktighet"

En byggesakskonsulent med imponerende faglig dyktighet og rådgivning. Har brukt de i noen kompliserte saker, og vil anbefale de på det sterkeste
Maybritt Dale

"Raskt og effektiv"

Jeg kan anbefale disse på de sterkeste!! De er hyggelige, seriøse, og får unna jobben raskt og effektivt :) De har og stilt opp på alle måter i en for meg vanskelig søknadsprosess!!
"Rett og slett den beste i bransjen"
"Vi anbefaler dem på det sterkeste"
"Helt enestående fremgangsmåte"