Litt om

Uavhengig kontroll

En egen anbefaling ved våtromsarbeid. I tillegg anbefaler vi at alle typer arbeid som er gjort i våtrom blir dokumentert som om de var søknadspliktig.

Våtromsarbeid - uavhengig kontroll

Dette anbefaler vi på grunn av en regelendring for dokumentasjon på våtromsarbeid fra 1. januar 2012. Der står det at det ikke lenger er søknadspliktig, men at den som får arbeidet utført står ansvarlig for at arbeidet er gjort skikkelig.

For å unngå fremtidige problemer anbefaler vi at du bruker en håndverker som kan reglene for bad og våtrom, og ber om at badet både oppføres og dokumenteres som om det var søknadspliktig.

Vi kan selvfølgelig hjelpe med å dokumentere dette arbeidet.

For å lese mer om dette gå inn på Uavhengig kontroll Bergen

Våre anmeldelser

Fra glade kunder

Bjørnar Engevik

"Svært god og kompetent"

Brukte Byggesøknad Norge avd. Bergen og fikk svært god og kompetent veiledning i byggesak. Hadde en fin dialog underveis og vi fikk velformulerte dokumenter og rask veiledning.
Michael T. Ophus

"Imponerende faglig dyktighet"

En byggesakskonsulent med imponerende faglig dyktighet og rådgivning. Har brukt de i noen kompliserte saker, og vil anbefale de på det sterkeste
Maybritt Dale

"Raskt og effektiv"

Jeg kan anbefale disse på de sterkeste!! De er hyggelige, seriøse, og får unna jobben raskt og effektivt :) De har og stilt opp på alle måter i en for meg vanskelig søknadsprosess!!
"Rett og slett den beste i bransjen"
"Vi anbefaler dem på det sterkeste"
"Helt enestående fremgangsmåte"